Te-ai simtit vreodata blocat/a si nu ai stiut de ce?
Nu ti-ar placea sa afli ce te ține pe loc astfel incat sa poti rezolva ce iti limiteaza potentialul?
Ai vrea sa spui stop emotiilor și comportamentelor nedorite si sa incepi sa traiesti viata pe care ti-o doresti?

Există tipare pe care ai tendinta de a le repeta in ciuda faptului ca sunt moduri disfunctionale de a proceda si care iti afecteaza viata de zi cu zi. Poate fi vorba despre modul in care alegi în anumite situatii, inclusiv in ceea ce priveste partenerii de cuplu, ori locul de munca, ori prietenii; despre modul cum gandesti si cum te comporti in situatiile cu miza sau incarcatura emotionala.

Recurgi la aceste tipare invatate pentru ca nu le-ai identificat, desi poate iti dai seama ca ceva nu e bine, nu reusesti sa constientizezi ce anume; ori poate cauza lor, pe care o cunosti, este o rana asupra careia nu ai reflectat și nu s-a vindecat; ori te afli in zona de confort si orice schimbare chiar daca in bine presupune efort si iesire din aceasta zona, etc.

Aceste tipare sunt intarite si persista ca prima varianta la care apelezi atata timp cat nu le identifici si constientizezi, nu lucrezi asupra lor prin reflectare și cu determinarea de a schimba ceva atat in modul in care gandesti, cat, mai ales, in cel in care actionezi; bineinteles, in ciuda disconfortului pe care il vei resimti la inceput.

Nu e usor, dateaza de multa vreme, dar ai capacitatea de a te gestiona, cunoaste si progresa in directia dorita de tine, iar in psihoterapie esti insotit/a de un partener obiectiv, care e acolo cu tine pe drumul tau.

👉Contacteaza-ma pentru a incepe psihoterapia.

Leave a reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.