Despre mine

Salut!

Eu sunt Ema Vidican, psihoterapeut specializat in terapie ericksoniana, hipnoza clinica si relaxare, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania.

Domenii de specializare: cresterea increderii in sine, anxietate, atacuri de panica, depresie, probleme in cariera, managementul furiei, rusine, provocari in familie sau in relatii, fobii, doliu, durere, pierdere in greutate, traume, tulburari alimentatie, tulburari de stres post-traumatic, burnout, singuratate, timiditate, recuperare in urma unui abuz, adaptare, menopauza, echilibru viata personala – viata profesionala, lipsa motivatiei.

Lucrez cu adulti, adolescenti, copii.

Studii universitare si specializari:

*Psihoterapie ericksoniana, hipnoza clinica si relaxare

*Certificare Coach – ICF – MTW Coaching Academy

*Facultatea de Psihologie, Universitatea de Vest din Timisoara, 2005

*Master Psihologia resurselor umane, Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, 2008

Sedintele se desfasoara la cabinet sau online, in functie de problema (problemele) prezentate.

Limba de comunicare – engleza fluent, romana – nativ.

Rezultatul psihoterapiei pe care eu o ofer este autocunoasterea. Te pot ajuta sa fii mai puternica/a in fata problemelor cu care te confrunti, te pot sprijini sa faci alegeri cat mai potrivite pentru tine si sa iti raspunzi corect la intrebarile din viata ta.

Te invit sa mergem impreuna pe acest drum al cunoasterii, al autodescoperirii si al starii de bine.

Toti cei care se simt deprimati, nesanatosi si dezechilibrati emotional ar trebui sa ia in considerare acest psihoterapeut si ajutorul sau profesional. Sunt recunoscator ca ma simt minunat din nou.

Mihai

E grozav sa simti ca poti sa traiesti, sa lucrezi si sa te bucuri de lucrurile simple din jurul tau. Multumesc pentru munca ta excelenta, Ema! Apreciez ajutorul tau.

Gabi

Sunt multumita si fericita in urma sedintelor de terapie avute cu Ema. La varsta mea este dificil sa gasesti o metoda functionala pentru eliberarea durerii si a functionat bine!

Alexandra