Cum te pot ajuta

Servicii

Psihoterapia presupune intalnirea propriei imagini pe care o dezvalui povestind si traind fiecare emotie pe care o ai pentru redescoperirea sinelui, sub indrumarea psihoterapeutului.
Totodata, hipnoterapia este o forma de terapie de scurta durata, care te poate ajuta cu o gama larga de probleme si situatii.

Psihoterapie individuala

Psihoterapia individuala este un proces care te poate ajuta sa depasesti stresul, problemele emotionale sau relationale, precum si obiceiurile care pot fi considerate daunatoare. Sunt aici pentru a te ghida in cautarea ta, sunt aici daca ai nevoie de ajutor, oferindu-ti o relatie terapeutica autentica. Te invit sa mergem impreuna pe acest drum al cunoasterii si al autodescoperirii

Hipnoterapie

Hipnoterapia este un tip de interventie minte-corp in care hipnoza este utilizata pentru a crea o stare de atentie concentrata si o sugestibilitate crescuta in tratamentul unei tulburari sau ingrijorari medicale sau psihologice.

Hipnoza nu este altceva decat o stare de constiinta modificata, o stare a noastra insine prin care, cu sprijinul unui psihoterapeut specializat, putem accesa pentru a ne concentra atentia profund in noi si pentru a cunoaste o alta parte din noi cu care nu ne-am obisnuit, desi a fost mereu acolo si ne-a influentat vietile.

Hipnoza nu se adreseaza doar celor care au dezvoltat simptome invalidante, care le afecteaza foarte mult viata de zi cu zi, ci tuturor celor care doresc sa se dezvolte, sa foloseasca propriile resurse, sa isi optimizeze performanta in diverse domenii, sa gestioneze stresul, relatiile cu sine sau altii sau pentru a depasi tot felul de blocaje.

Terapia de cuplu si familie

Terapia de cuplu si familie are scopul de a dezvolta si mentine limite sanatoase, de a facilita coeziunea si comunicarea, de a promova rezolvarea problemelor printr-o mai buna intelegere a dinamicii familiei, de a construi empatie si intelegere.

Consiliera in cariera

Consilierea in cariera este un proces care te va ajuta sa te cunosti, sa te intelegi pe tine si piata muncii pentru a lua decizii privind cariera, educationale si de viata. Dezvoltarea carierei inseamna mai mult decat a decide cu privire la o specializare si ce loc de munca doresti sa obtii cand esti absolvent.

Coaching

Coaching-ul este un instrument care consta intr-un arsenal de intrebari bine puse care sa te faca nu doar sa constientizezi actiunile pe care trebuie sa le faci ci si sa iesi din zona de confort si sa aplici ce ai nevoie ca sa progresezi.

Mindfulness

Mindfulness inseamna constientizarea moment cu moment a gandurilor, emotiilor, senzatiilor corporale si a mediului inconjurator. Mindfulness inseamna acceptarea gandurilor si emotiilor, fara a le judeca, fara a le denumi „bune” sau „rele”.

Toti cei care se simt deprimati, nesanatosi si dezechilibrati emotional ar trebui sa ia in considerare acest psihoterapeut si ajutorul sau profesional. Sunt recunoscator ca ma simt minunat din nou.

Mihai

E grozav sa simti ca poti sa traiesti, sa lucrezi si sa te bucuri de lucrurile simple din jurul tau. Multumesc pentru munca ta excelenta, Ema! Apreciez ajutorul tau.

Gabi

Sunt multumita si fericita in urma sedintelor de terapie avute cu Ema. La varsta mea este dificil sa gasesti o metoda functionala pentru eliberarea durerii si a functionat bine!

Alexandra

Cat de eficienta este hipnoza?

American Health Magazine Compared Different
Types Of Therapy And Found:
0%
Psychoanalysis
0%
Behavior Therapy
0%
Hypnotherapy

38% Recovery after
600 Sessions

72% Recovery after
22 Sessions

93% Recovery after
6 Sessions